foto

Ben Bartlett

  • nar. 17.3.1965 (54 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Lucan (TV film)
2010 Some Dogs Bite (TV film)
2008 Fiona's Story (TV film)
He Kills Coppers (TV film)
2007 Empathy (TV film)
Kainovo znamení
2006 Stopy krve
2000 Maisie's Catch

TV seriály

2018 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
End of Days (S03E08)
Blinded by the Light (S03E07)
The Art of War (S03E06)
další epizody (8)
Vera (TV seriál)
Krevní pouto (S08E01)
2017 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
A Hero of Our Time (S02E10)
Lamb to the Slaughter (S02E09)
The Fallen Angel (S02E08)
další epizody (10)
The Tunnel (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2016 The Tunnel (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2012 Eternal Law (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Sandancers (S02E04)
A Certain Samaritan (S02E03)
Silent Voices (S02E02)
další epizody (4)
2011 Mad Dogs (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Little Lazarus (S01E04)
The Crow Trap (S01E03)
Telling Tales (S01E02)
další epizody (4)
2010 Uprchlík (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Hledači kostí (TV seriál)
Midnight Man (TV seriál)
Mutual Friends (TV seriál)
2006 The Chase (TV seriál)
2005 Ghost Squad, The (TV seriál)
2004 Conviction (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
2000 Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)

Dokumentární

2011 Kissinger (TV film)
2008 Horor v Manile (TV film)
2007 Lusitania - vražda v Atlantiku (TV film)
2005 Putování s pravěkými monstry (TV seriál)
2003 Putování s dinosaury - Gigantičtí ještěři (TV seriál)
Putování s dinosaury - Monstra pravěkých oceánů (TV seriál)
2001 Putování s pravěkými zvířaty (TV seriál)
Triumf savců (TV film)
2000 Putování s dinosaury - Balada o Alosaurovi (TV film)
1999 Jak se natáčelo Putování s dinosaury (TV film)
Putování s dinosaury (TV seriál)
Konec dynastie (E06)
Duchové polárního lesa (E05)
Giganti oblohy (E04)
další epizody (6)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace