foto

Wojciech Szepel

  • nar. 29.11.1970 (49 let)
    Gorzów Wielkopolski, Lubuskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 The Windermere Children
2017 Muž v oranžové košili (TV film)
2010 Někteří psi koušou
Some Dogs Bite (TV film)
2008 Herrn Kukas Empfehlungen
2004 Das Apfelbaumhaus
2003 Warszawa

TV seriály

2019 Chimerica (TV seriál)
Neither East nor West (E04)
The Brace Position (E03)
Gray Areas (E02)
další epizody (4)
2017 Rodinné sídlo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
An Erotic Odyssey (E02)
Who Are These People? (E01)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (5)
2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2010 Das älteste Gewerbe (TV film)
2001 Deutsche Lebensläufe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky