foto

Ivan Sergei

  • nar. 7.5.1971 (48 let)
    Hawthorne, New Jersey, USA

Biografie

Ivan se narodil v americké Hawthornu (New Jersey), jeho původ je však italsko-nizozemský. Studoval na Hawthorne High School, kde se svými 193 centimetry byl členem basketbalového týmu. V roce 1989 úspěšně absolvoval.

Svojí kariéru začal rozvíjet v New Yorku jako herec v nekomerčních představeních. Významným zlomem se pro něj stala role v úspěšném filmu NEBEZPEČNÉ MYŠLENKY (1995). Další zviditelnění přinesl akční film Johna Woo AGENTI Z PODSVĚTÍ(1996), pro který dostával lekce bojových umění. O rok později přibyl k filmu i stejnojmenný seriál. Tím jeho účast v seriálech, ale zdaleka nekončila. Následoval komediální seriál JACK & JILL (1999-2000), WEDNESDAY 9:30 (CENTRAL 8:30) (2002), kriminálka DRZÁ JORDAN (2001) nebo populární seriál ČARODĚJKY (1998-2005).

Jeho nedávná televizní práce je spjata s dobrodruhem a hledačem pokladů Jackem Huntrem. Jako představitel Huntera natočil dvě mini-série i film.

Ve filmu se Ivan objevuje mnohem méně, ale přesto si zahrál např. v VŠICHNI MOJI MUŽI (1998), V ROLI MONY LISY (2000) nebo ztvárnil malou roli v komedii ROZCHOD! (2006). Kromě hraní ho však láká i režie. Jeho prvním dílem byl REBELLION (2002) s Patrickem Dempseym.

Od roku 2003 žije Ivan se svojí manželkou Tanyou. Jeho koníčkem je psaní a fotografování, kvůli kterému si ve svém domě dokonce zřídil temnou komoru.

Iva "J.Austen" K.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lafayette
2017 Broken Memories
2016 Mother, May I Sleep with Danger? (TV film)
2015 Eyewitness (TV film)
2014 Fatal Instinct
Láska po anglicku
2013 Pronásledované (TV film)
2012 Jewtopia
Nebezpečný podnájemník
2011 Život za život (TV film)
2010 Nebezpečná minulost (TV film)
Neděle u Tiffanyho (TV film)
Wright vs. Wrong (TV film)
2009 Jack Hunter: Nebeská hvězda (TV film)
Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
2008 Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona (TV film)
Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů (TV film)
Nájemný vrah (TV film)
2006 Rozchod!
Santa Baby (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
2003 Bláznivej sejf
2000 V roli Mony Lisy
1999 Den s velkým D
1998 Airtime
Všichni moji muži
1996 Agenti z podsvětí (TV film)
Hvězdná výprava (TV film)
Noci s vrahem (TV film)
The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
1995 Láska na ostří nože (TV film)
Nebezpečné myšlenky
Tajemný střelec
1994 Návrat kybernetů (TV film)
1990 Ghoul School

TV seriály

2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Noc s nepřítelem (S02E24)
Třetí muž (S02E23)
Potřebujeme pomoc (S02E22)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Já, svědek (S07E13)
2013 Granite Flats (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Padlý anděl (S03E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvojchyba (S13E12)
2010 Gravity (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Magnetismus (S01E03)
Army Wives (TV seriál)
Best Laid Plans (S03E01)
2008 Army Wives (TV seriál)
Last Minute Changes (S02E19)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Běsnící kanibal (S07E04)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky navždy (S08E22)
Narušená identita (S08E18)
Zasnoubeni a zmateni (S08E16)
další epizody (8)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Sbohem, Leo (S08E10)
Holkus pokus (S08E09)
Souboj kouzel (S08E08)
2004 Hawaii (TV seriál)
2002 Wednesday 9:30 (8:30 Central) (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Rebellion
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace