foto

Clare Sera

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Tak si představ
2006 Room, The
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti
2001 Deník princezny

TV seriály

1996 Big Bag (TV seriál)
Kwik Witz (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2013 Doin' It Yourself (TV film)
2008 Pie'n Burger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace