foto

Igor Skljar

  • nar. 18.12.1957 (61 let)
    Kursk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rubež
2016 Molot
2013 Kurjer iz Raja
2010 Na igre 2: Novyj uroveň
2009 Na igre
2008 Pro Ljubov (TV film)
2006 Vy ně ostavite meňa
2005 1-j Skoryj (TV film)
2003 Pud zolota (TV film)
2000 Romanovy: Věncenosnaja semja
1999 Tørst - Framtidens forbrytelser
1997 Děti ponědělnika
1994 Agnus Dej
1993 Rok psa
1992 Tarťuf (TV film)
1990 Imitator
1988 Francouz
Uznik zamka If
1986 Načni snačala
Potěrpěvšije pretěnzij ně imějut
1985 Maritsa (TV film)
Podvig Oděssy
1984 Pěsočnyje časy
1983 Anna Pavlovova
Milujeme jazz
1981 Běregitě ženščin! (TV film)
1980 Tolko v mjuzik-cholle (TV film)
1976 Gorožaně
1974 Plavčík severní flotily

TV seriály

2019 Jekatěrina. Samozvancy (TV seriál)
Svoja zemlja (TV seriál)
2017 Ikra (TV seriál)
Otličnica (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Nauči meňa žiť (TV seriál)
2015 Semejnyj albom (TV seriál)
2014 Taljanka (TV seriál)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Kameň, nožnicy, bumaga (E02)
2012 MUR (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
2008 Třetí možnost není (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Vsjo zoloto mira (TV seriál)
1985 Prapory žádají palbu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky