foto

Gia Coppola

  • nar. 1.1.1987 (34 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 Mainstream
2013 Palo Alto
2010 Non Plus One

TV seriály

2011 Love Advent (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Carly Rae Jepsen - Your Type (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Mainstream
2013 Palo Alto

Producentská filmografie

Filmy

2020 Mainstream

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky