foto

Kara Tointon

  • nar. 5.8.1983 (36 let)
    Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Let's Be Evil
2015 The Sound of Music Live (divadelní záznam)
2013 Pekelná jízda
2012 Inspektor Regan
2006 Jen trošku štěstí
2004 Hooligans
2003 Královna bojovnice
2001 Never Play with the Dead

TV seriály

2017 Henry IX (TV seriál)
The Halcyon (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
další epizody (10)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Otevřené rány 2 (S08E02)
Otevřené rány 1 (S08E01)
2011 Bedlam (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Mile High (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
2001 Teachers (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
1997 Dream Team (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Mel & Sue (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky