foto

Daniel Pemberton

  • nar. 1978
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Král Artuš: Legenda o meči
The Silent Man
2016 Kameny bolesti
Zlato
2015 Krycí jméno U.N.C.L.E.
Steve Jobs
2014 Zuřivá salsa
2013 In Fear
Konzultant
2012 Blood
2011 The Awakening

TV seriály

2014 Hra (TV seriál)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)

Dokumentární

2012 Seskok z vesmíru (TV film)
2011 Self Made
2007 Válečníci (TV seriál)
Válečníci: Napoleon Bonaparte (TV film)
2006 Amatérské porno (TV film)
2005 Stěhování ve velkém (TV seriál)
The Dark Side of Porn (TV seriál)
1990 Cutting Edge (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Hra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(38)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace