foto

Francis Magee

  • nar. 26.6.1969 (48 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Winterlong
2014 Blood Cells
Glory Days
Jimmyho tančírna
2013 Hammer of the Gods
2010 Amphibious
Cemetery Junction
Černý chlapec
Neobyčejný život Boy George (TV film)
2009 Irská odplata
Londýnská řeka
2008 The Crew
2006 Ze života nevěstky (TV film)
2005 Sahara
2004 Po krk v extázi
2003 Alibi (TV film)
Holy Cross (TV film)
Pomsta bratra
2002 Butterfly Man
Lenny Blue (TV film)
Trosečníci (TV film)
2001 Bombmaker, The (TV film)
2000 Britannic (TV film)
Don Quijote (TV film)
Uctívači temnot
Undertaker's Paradise
1999 Všichni královi vojáci (TV film)
1998 Driven
Still Crazy - Pořád naplno
1997 Painted Lady (TV film)

TV seriály

2016 Tři mušketýři (TV seriál)
The Hunger (S03E02)
2015 A.D. The Bible Continues (TV seriál)
Casanova (TV seriál)
Mistr popravčí (TV seriál)
Hlad (E04)
Na straně zákona (TV seriál)
X Company (TV seriál)
Cizinka (TV seriál)
Hlídka (S01E13)
Lallybroch (S01E12)
Smrt v ráji (TV seriál)
Swimming In Murder (S04E05)
2014 In the Flesh (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Ripper Street (TV seriál)
Whitechapel Terminus (S03E01)
2013 Bible (TV seriál)
Damo and Ivor (TV seriál)
WPC 56 (TV seriál)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Co je mrtvé, nemůže nikdy zemřít (S02E03)
Noční krajiny (S02E02)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2011 Fades, The (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
Baelor (S01E09)
Vlk a lev (S01E05)
další epizody (5)
The Body Farm (TV seriál)
Záhada Anubisova domu (TV seriál)
Zen (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na začátku máje (S14E06)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2009 1066: Historie psaná krví (TV seriál)
2008 Honest (TV seriál)
Město neřesti (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 New Street Law (TV seriál)
Pulling (TV seriál)
2004 No Angels (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 Buried (TV seriál)
Family (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 Born and Bred (TV seriál)
Footballers' Wives (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
In Deep (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Mrs. Bradley Mysteries, The (TV seriál)
1997 Drovers' Gold (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
99-1 (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace