foto

So-eun Kim

  • nar. 6.9.1989 (30 let)
    Namyangju, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Saranghago issseubnikka?
2014 Hyeongijuung
Sonnyeogwidam
2007 Doo salamida
Uahan segye
2006 Modoodeul, kwaenchanhayo?
Peullai daedi
2004 Tu gaijeu

TV seriály

2018 Geunamja ohsu (TV seriál)
2017 Dangsineun saenggakboda gaggaie itda (TV seriál)
2016 Doogeundoogeun seupaikeu 2 (TV seriál)
Uri gapsooni (TV seriál)
2015 Bameul geotneun sunbi (TV seriál)
Dojeone banhada (TV seriál)
2014 Raieo geim (TV seriál)
2013 Banggwa hoo bokboolbok (TV seriál)
2012 Haepiending (TV seriál)
Maui (TV seriál)
Sikeurit enjel (TV seriál)
2011 Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
2010 Baram bureo joheunnal (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Kgotboda namja (TV seriál)
Kyeolheun mothaneun namja (TV seriál)
2005 Seulpeun yeonga (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace