foto

Susanne Bormann

  • nar. 2.8.1979 (40 let)
    Kleinmachnow, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Echte Bauern singen besser (TV film)
2017 Amélie a horský zázrak
Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
Nicht mit uns! Der Silikon-Skandal (TV film)
Tatort - Der Fall Holdt (TV film)
2016 Cesta s tátou
2015 B.
2014 Nesmysl
2012 Barbara
Die Jagd nach dem weißen Gold (TV film)
Russendisko
2011 Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
Rubbeldiekatz
Stankowskis Millionen (TV film)
2010 Auftrag in Afrika (TV film)
Die Freundin der Tochter (TV film)
Tatort - Schön ist anders (TV film)
2009 Princezna Husopaska (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Fleisch ist mein Gemüse
2007 Gegenüber
Mörderischer Frieden
Nichts geht mehr
2006 Drážďany (TV film)
Sieh zu dass du Land gewinnst
2005 Modrooká Polly
2003 Liegen lernen
2001 Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten (TV film)
2000 Freunde
Männer vom K3 - Tyrannenmord, Die (TV film)
Schimanski musí trpět (TV film)
1999 Nočňátka
Země hojnosti
1997 Falsche Liebe (TV film)
Konec manželství (TV film)
Raus aus der Haut (TV film)
Rosamunde Pilcher: Zbloudilá srdce (TV film)
1996 Verdammt, er liebt mich (TV film)
1995 Abgefahren (TV film)
1991 Zwischen Pankow und Zehlendorf
1988 Treffen in Travers

TV seriály

2015 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Der Andere (S01E01)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Gnadenlos (E50)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 2 (E27)
Das Schweigen der Kommissarin, Teil 1 (E26)
2008 Kriminalista (TV seriál)
Vražedné blues (S03E01)
2006 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Mord auf Rezept (E07)
2005 Nachtschicht (TV seriál)
Tod im Supermarkt (E03)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
Kids von Berlin (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
Kanzlei Bürger (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky