foto

Pat Mastroianni

  • nar. 22.12.1971 (48 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 An Assortment of Christmas Tales in No Particular Order
2017 Firebase
Kráska a zvíře
The Sound
2016 Záhada v květinářství: Utnuto v počátku (TV film)
2015 Let's Rap
2013 A Very Larry Christmas
2011 Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)
Unlucky
2010 The Untitled Work of Paul Shepard
2009 40 Is the New 20
2003 The Happy Couple
2002 If Wishes Were Horses
2001 The Good Things
1998 Godzilla
1994 Falešná hraběnka (TV film)
1992 School's Out (TV film)

TV seriály

2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Card (S02E05)
Kráska a zvíře (TV seriál)
Líbánky (S04E01)
Kravaťáci (TV seriál)
God's Green Earth (S05E13)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Two (S01E02)
Good Witch (TV seriál)
2014 Bitten (TV seriál)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
The Valley (S02E03)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Contact (S01E02)
Rookie Blue (TV seriál)
Další první den (S03E01)
2009 Connor Undercover (TV seriál)
Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2006 Grossology (TV seriál)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Sons of Butcher (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Hvězdy týmu (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Samotka (S03E14)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Liberty Street (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2014 Bold & Brash: Filmmaking Boisvert Style
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1992 Degrassi Talks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky