foto

Adam Etherington

  • nar. 31.7.1985 (35 let)
    Peterborough, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Gwen
Zero
2017 Cycle
The Boy with the Topknot (TV film)
2012 Veřejný dům hrůzy
2011 Bipolar
We Need to Talk About Kieran
World Turns, The
2010 Lovelorn
Notes
The Drummond Will

TV seriály

2019 Temple (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Endeavour (TV seriál)
Naděje (S06E01)
2018 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Zero Option (S03E03)
Run Rabbit Run (S03E02)
2017 Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
The Fallen Angel (S02E08)
Second Chance (S02E07)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
One of Us (TV seriál)
Adam and Grace (E04)
Glenarvon Loch (E03)
Beneath the Surface (E02)
další epizody (4)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
Poldark (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (4)
2013 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky