foto

Kathrin Waligura

  • nar. 29.7.1962 (58 let)
    Ludwigsfelde, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Für eine Nacht... und immer? (TV film)
2014 Rodinná horečka
2012 Guck Woanders Hin (studentský film)
2001 Kelly Bastian - Geschichte einer Hoffnung (TV film)
2000 Verzweiflung
1998 Am liebsten Marlene (TV film)
Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Die falsche Sonja (TV film)
1994 Paul IV.
1993 Julian H. entführt - Qualen einer Mutter (TV film)
1991 Rückkehr ins Leben (TV film)
1989 Der Drache Daniel
Výstup na Chimborazo
1987 Freischütz in Berlin (TV film)
Wengler & Söhne
1985 Ten, který přišel
1979 Patricia (TV film)

TV seriály

2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Muttergefühle (S20E03)
2016 Der Lehrer (TV seriál)
Sie mieser... Schuft (S04E12)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Benny (S01E06)
Jan (S01E04)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verpasste Zeit (S09E35)
2005 Sophia- nevěsta proti své vůli (TV seriál)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Seitensprung (S03E09)
2001 Rodinné příběhy: Montáž (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fahrerflucht (S04E01)
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und die andere Frau (E06)
1995 Stefanie (TV seriál)
Stefanie - nový začátek (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky