foto

Chris Bergoch

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Transdarinka
2012 Starlet
2008 Princ z Broadwaye
2005 Fur on the Asphalt: The Greg the Bunny Reunion Show (TV film)

TV seriály

2010 Warren the Ape (TV seriál)
2005 Greg the Bunny (TV seriál)
2002 Greg the Bunny (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Florida Project

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace