foto

Kata Wéber

  • nar. 26.7.1980 (37 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Měsíc Jupitera
2014 Bílý Bůh

Herecká filmografie

Filmy

2017 Légmell (studentský film)
2016 The Boy on the Train
2011 Hangyatérkép (TV film)
2010 Apacsok (TV film)
2009 Itt vagyok
Koccanás (TV film)
Vacsora
Vysílání
2008 Egymás mellett
Tanúvallomás (TV film)
2007 8
Süti
Átalakulások
2006 Lora
Vakáció
2003 Szent Iván Napja
2002 Nuker
Šťastné dny
2000 Afta

TV seriály

2004 Könyveskép (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace