foto

Radium Cheung

  • nar. 4.8.1976 (44 let)
    Canton, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Blood Stripe
The Drowning
2015 Transdarinka
2014 Profesionální flákači
2012 Starlet

TV seriály

2020 Hightown (TV seriál)
Severely Weatherbeaten (E02)
Love You Like a Sister (E01)
Hříšnice (TV seriál)
Part IV (S03E04)
Part III (S03E03)
Part II (S03E02)
další epizody (4)
2019 Sweetbitter (TV seriál)
Truffles and Champagne (S02E06)
Entropy (S02E05)
Sec or Demi-Sec (S02E04)
další epizody (6)
2018 Hříšnice (TV seriál)
Part VIII (S02E08)
Part VII (S02E07)
Part VI (S02E06)
další epizody (8)
Miliardy (TV seriál)
Kompenso (S03E11)
Redemption (S03E10)
Icebreaker (S03E09)
další epizody (6)
2017 Hříšnice (TV seriál)
Part VIII (S01E08)
Part VII (S01E07)
Part VI (S01E06)
další epizody (7)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Městečko Independence (E03)
Miliardy (TV seriál)
With or Without You (S02E10)
Currency (S02E05)
The Oath (S02E04)
2016 Miliardy (TV seriál)
Quality of Life (S01E10)
2014 Takoví normální Američané (TV seriál)
Echo (S02E13)
Martial Eagle (S02E09)
New Car (S02E08)
další epizody (4)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Never Here
2016 The Drowning

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky