foto

Ali Asgari

  • nar. 1982
    Teherán, Írán

Biografie

Ali Asgari (1982, Írán) studoval management v Íránu a nyní studuje film v Itálii. Začínal na postu asistenta režie a spolupracoval na krátkých a 10 celovečerních filmech. Jeho filmy se promítají na festivalech po celém světě. V roce 2013 se zúčastnil týdenního kurzu přednášek a workshopů Talent Campus na festivalu Berlinale. Víc než dvě hodiny bylo vybrán do soutěže krátkých filmů v Cannes 2013.

Fresh Film Fest

Režijní filmografie

Filmy

2020 Pilgrims
Witness
2018 Delay
2017 Napadid Shodan
2016 In the Same Garden
Mlčení (studentský film)
2014 Dítě
2013 Víc než dvě hodiny

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Pilgrims
Witness
2018 Delay
Naghsh
2017 Napadid Shodan
Pohled
2016 Mlčení (studentský film)
2014 Dítě

Host

TV pořady

2016 The Kapil Sharma Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky