foto

Nathan George

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Harsh Light
1996 On Seventh Avenue (TV film)
1980 Brubaker
1978 To Kill a Cop (TV film)
1977 Short Eyes
1975 Přelet nad kukaččím hnízdem
1974 Přepadení vlaku z Pelhamu
1973 Serpico
1971 Klute

TV seriály

1989 Jestřáb (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1972 Madigan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace