foto

Mwako Cumbuka

  • nar. 1.9.1950 (68 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Podivná spravedlnost (TV film)
1975 Přelet nad kukaččím hnízdem
1974 Together Brothers
1973 Coffy
Firehouse (TV film)
Frasier, the Sensuous Lion
Hit!
1970 Rozlícené posluchárny

TV seriály

1976 Future Cop (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace