foto

Gorica Popovič

  • nar. 13.8.1952 (67 let)
    Kragujevac, Srbija, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Delirium tremens
Realna priča
2017 Kozje uši
2006 Aporia
2005 Made in YU
2004 Mathilde
2003 Profesionál
Siroti mali hrčki 2010
Sjaj u očima
Svjetsko čudoviste
Volim te najviše na svetu
2001 Seljaci
Sve je za ljude
1998 Rane
Tri palme za dve bitange i ribicu
1995 Ne veruj ženi koja puši gitanes bez filtera
1994 Slatko od snova
1993 Mrav pešadinac
1992 Dezertér
1991 Glava šećera (TV film)
Vera Hofmanova (TV film)
1990 Ožalošćena porodica (TV film)
Pod zrvnjem (TV film)
Početni udarac
Sex-partijski neprijatelj br. 1
1989 Boj na Kosovu
Svet (TV film)
1988 Odvrácená strana Slunce
1986 Priče sa kraja hodnika (TV film)
1985 Šest dana juna
1984 Konec války
U raljama života
1983 Haló, taxi!
Jesen Djuke Drazetica (TV film)
Karađorđeva smrt (TV film)
Nešto između
1982 Direktan prenos
1981 Bila jednom ljubav jedna (TV film)
Dorotej
Nějaká jiná žena
Pád Itálie
Stari Beograd (TV film)
Trag
1980 Švabica (TV film)
1979 Ujed (TV film)
Závod o velkou cenu
1978 Misao (TV film)
1977 Miris poljskog cveća
1975 Velebitske saonice ili tri švalera i jedna devojka (TV film)
1969 Krvava bajka

TV seriály

2019 Svindleri (TV seriál)
2018 Pogrešan čovjek (TV seriál)
2017 Senke nad Balkanom (TV seriál)
2014 Jagodići: Oproštajni valcer (TV seriál)
2012 Jagodići (TV seriál)
2009 Sva ta ravnica (TV seriál)
2007 Kafanica blizu SiS-a (TV seriál)
Premijer (TV seriál)
2006 Agencija za SiS (TV seriál)
Seljaci (TV seriál)
2005 Ljubav, navika, panika (TV seriál)
2004 Lift (TV seriál)
2003 Crni Gruja (TV seriál)
M(j)ešoviti brak (TV seriál)
Najbolje godine (TV seriál)
2002 Kazneni prostor (TV seriál)
Naša mala redakcija (TV seriál)
2001 Budi fin (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1994 Otvorena vrata (TV seriál)
1990 Metla bez drške 2 (TV seriál)
Zaboravljeni (TV seriál)
1987 Bolji život (TV seriál)
Vuk Karadžić (TV seriál)
1986 Smešne i druge priče (TV seriál)
1985 Brisani prostor (TV seriál)
1984 Sivi dom (TV seriál)
Štefica Cvek u raljama života (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky