foto

Jacek Borkowski

  • nar. 16.4.1959 (60 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Plage noire, La
1999 Na plebanii w Wyszkowie 1920
1996 Pasáž
1994 Voyage en Pologne (TV film)
1990 Historia niemoralna
Piggate
1989 Po wlasnym pogrzebie (TV film)
Urodzony po raz trzeci (TV film)
1987 Misja specjalna
Náhoda
1986 Republika nadziei
Sceny dzieciece z zycia prowincji
1984 111 dni letargu
Sobol a panna
Umarłem, aby żyć (TV film)
1983 Klakier
Penzionát paní Latterové
1980 Narozeniny mladého Varšavana

TV seriály

2019 Komisarz Alex (TV seriál)
Co mówią kości (S13E04)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Księżycowy zabójca (S06E10)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2002 Gorący temat (TV seriál)
2000 Twarze i maski (TV seriál)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1995 Sukces... (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1980 Punkt widzenia (TV seriál)

Dokumentární

2019 Miłość i Miłosierdzie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky