foto

Gerald Ford

  • nar. 14.7.1913
    Omaha, Nebraska, USA
  • zem. 26.12.2006 (93 let)
    Rancho Mirage, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smrt čmuchala - a.z.
2013 Komorník - a.z.
2008 Duel Frost/Nixon
2007 Smrtonosná past 4.0 - a.z.
2006 Out of the Blue
2004 Hokejový zázrak
1994 Forrest Gump
1978 Včely
1976 Network
Všichni prezidentovi muži

TV seriály

2000 SportsCentury: The Century's Greatest Athletes (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2014 Spanish Lake - a.z.
2013 Svět podle Dicka Cheneyho - a.z.
2012 Kniha tajemství Ameriky (TV seriál) - a.z.
2011 Reagan - a.z.
2010 GasHole
2009 30 for 30 (TV seriál)
UFO: Vím co jsem viděl (TV film)
2008 Run for Your Life - a.z.
Světová krize: Co nás čeká?
Významná letadla (TV seriál) - a.z.
2007 Oswaldův duch
The Shock Doctrine
2006 ...So Goes the Nation
USA versus John Lennon
2004 Inside the U.S. Secret Service (TV film)
Konspirace? (TV seriál)
Star Wars: Impérium snů (TV film)
The Power of Nightmares: Rise of the Politics of Fear (TV seriál)
2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)
2002 Daughter From Danang
Out of the Blue
Trials of Henry Kissinger, The
Weather Underground, The
West Wing Documentary Special, The (TV film)
2001 Air Force One (TV film)
History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)
2000 American President, The (TV seriál)
1999 Century: America's Time, The (TV seriál)
Tráva - dějiny hulení
1998 Studená válka (TV seriál)
1997 Off the Menu: The Last Days of Chasen's
1996 Bob Hope: Hollywood's Brightest Star - a.z.
Bob Hope: Laughing with the Presidents (TV film)
1994 Death of a Nation: The Timor Conspiracy
Establishing a Just Society (1972-1984) (TV film)
Watergate (TV seriál)
1993 Bob Hope: The First 90 Years (TV film)
1992 JFK: V zákulisí
Murderers, Mobsters & Madmen Vol. 2: Assassination in the 20th Century
1989 11-22-63: The Day the Nation Cried (TV film)
America's All-Star Tribute to Elizabeth Taylor (TV film)
1988 American Experience (TV seriál)
Men Who Killed Kennedy, The (TV seriál)
1987 Biography (TV seriál)
Eyes on the Prize (TV seriál)
1985 Broken Rainbow
1983 Vietnam: A Television History (TV seriál)
1979 War at Home, The
1978 Peanuts to the Presidency
1977 Everyman (TV seriál)
1975 Brother, Can You Spare a Dime?
1968 In the Year of the Pig

TV pořady

2001 Democracy Now! (TV pořad)
1999 ABC 2000: The Millennium (TV pořad)
1996 This Week (TV pořad) - a.z.
1988 America's Tribute to Bob Hope (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1984 TV's Funniest Game Show Moments (TV pořad)
1981 All-Star Celebration Opening the Gerald R. Ford Presidential Museum (TV pořad)
1980 Bob Hope for President (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)
1947 Meet the Press (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace