foto

Magdalena Berus

  • nar. 17.6.1993 (26 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Satan přikázal tančit
Teplo a zima (studentský film)
2013 Nekonečně
2012 Bejby Blues

TV seriály

2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Gorzkie przebudzenie (S05E02)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Nie mogę cię stracić (S04E13)
Nie zostawię cię (S04E12)
To ty (S04E10)
další epizody (18)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Rozstania i powroty (S02E13)
W matni (S02E12)
Czynnik krytyczny (S02E11)
další epizody (25)
Pakt (TV seriál)
Zdrada (S02E02)
Upadek (S02E01)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace