foto

Larry Peerce

  • nar. 19.4.1930 (89 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Cannes IFF

Režijní filmografie

Filmy

2001 Druhé líbánky (TV film)
1999 Muž zázraků (TV film)
Secret Life, A (TV film)
Test of Love, A (TV film)
1997 Zamilovaný Amor (TV film)
1996 Christmas Every Day (TV film)
Únos (TV film)
1995 An Element of Truth (TV film)
1994 Spalující vášeň - Příběh Margaret Mitchellové (TV film)
1993 Poisoned by Love: The Kern County Murders (TV film)
1992 Child of Rage (TV film)
1991 Neónová říše (TV film)
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
The Court-Martial of Jackie Robinson (TV film)
1989 Wired
1988 Elvis and Me (TV film)
1987 Okovy slávy (TV film)
Prison for Children (TV film)
1986 The Fifth Missile (TV film)
1985 Love Lives On (TV film)
1984 Hard to Hold
That Was Rock
1983 I Take These Men (TV film)
1982 Love Child
1980 Why Would I Lie?
1979 The Bell Jar
1978 Odvrácená strana hor II
1976 Odpočítávání smrti
1975 Okno do nebe
1974 Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
1973 Ash Wednesday
1972 Separate Peace, A
1971 Sporting Club, The
1969 Sbohem, město C
1967 Dick Tracy (TV film)
Incident
Mystery of the Chinese Junk, The
1964 En ten tý ny

TV seriály

1994 Nebe a peklo (TV seriál)
1991 A Woman Named Jackie (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)

Dokumentární

1966 The Big T.N.T. Show

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace