foto

Miloš Bobek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Duhová hora (TV film)
Pohádka o splněných přáních (TV film)
1993 Neklejte, princi! (TV film)
Pohádka o věrnosti (TV film)
1992 Dunajská královna (TV film)
Klíček ke štěstí (TV film)
Tři dary lásky (TV film)
1991 Kosmická čarodějnice v Čeboni (TV film)
Ztracená dcera z Frýdlantu hradu (TV film)
1990 Princezna Hyacinta a tříhlavý drak (TV film)
Tajemství Popelčina střevíčku (TV film)
Záhada perníkové chaloupky (TV film)
1989 Kočičí ples (TV film)
1988 Libeňský čaroděj (TV film)
Pouťová pohádka (TV film)
Průšvih jako hrom (TV film)
Čert a dráha (TV film)
1987 Dan (TV film)
Honza a drak (TV film)
Kde bydlí štěstí (TV film)
Loď (TV film)
Tři obři a vlak (TV film)
1986 Devadesát jedna bílých koní (TV film)
Jak Matýsek přehodil výhybku (TV film)
Rubínová pohádka (TV film)
1985 Cesta do Itálie
Mládě (TV film)
Perly a růže (TV film)
Podivná znamení, podivní hosté (TV film)
1984 Mykolko - hop! (TV film)
Tři princezny tanečnice (TV film)
Čarovná rybí kostička (TV film)
1983 O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (TV film)
1982 Brácho, nespleť to! (TV film)
Velké tajemství (TV film)
Žlutý kvítek (TV film)
1981 Nad smutnou řekou ptáci nelétají (TV film)
1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film)
Honzík a duhový klobouk (TV film)
Křídla (TV film)
Pancéřová pěst (TV film)
1979 Lišaj smrtihlav (TV film)
Nejmenší pomník (TV film)
Plášť pro vítr (TV film)
1976 Birlibán (TV film)
1974 Pokoj v suterénu (studentský film)
1973 Strach (studentský film)

TV seriály

1990 Pohádky pod lupou (TV seriál)
1987 Strom pohádek (TV seriál)
O perníkové chaloupce (E03)
1979 Akce Muzeum (TV seriál)
1977 Pejsvídek a Medvísek (TV seriál)
1976 Borůvka a Kvítko (TV seriál)
1975 Příběhy čokoládového panáčka (TV seriál)

TV pořady

1993 Televizní čítanka české literatury (TV pořad)

Divadelní záznam

1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky