foto

Miloš Bobek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1994 Duhová hora (TV film)
Pohádka o splněných přáních (TV film)
1993 Neklejte, princi! (TV film)
Pohádka o věrnosti (TV film)
1992 Dunajská královna (TV film)
Klíček ke štěstí (TV film)
Tři dary lásky (TV film)
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
Kosmická čarodějnice v Čeboni (TV film)
Ztracená dcera z Frýdlantu hradu (TV film)
1990 Princezna Hyacinta a tříhlavý drak (TV film)
Tajemství Popelčina střevíčku (TV film)
Záhada perníkové chaloupky (TV film)
1989 Kočičí ples (TV film)
1988 Libeňský čaroděj (TV film)
Pouťová pohádka (TV film)
Průšvih jako hrom (TV film)
Čert a dráha (TV film)
1987 Dan (TV film)
Honza a drak (TV film)
Kde bydlí štěstí (TV film)
Loď (TV film)
Tři obři a vlak (TV film)
1986 Devadesát jedna bílých koní (TV film)
Jak Matýsek přehodil výhybku (TV film)
Rubínová pohádka (TV film)
1985 Cesta do Itálie
Mládě (TV film)
Perly a růže (TV film)
Podivná znamení, podivní hosté (TV film)
1984 Mykolko - hop! (TV film)
Tři princezny tanečnice (TV film)
Čarovná rybí kostička (TV film)
1983 Brácho, nespleť to! (TV film)
O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (TV film)
1982 Velké tajemství (TV film)
Žlutý kvítek (TV film)
1981 Nad smutnou řekou ptáci nelétají (TV film)
1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film)
Honzík a duhový klobouk (TV film)
Křídla (TV film)
Pancéřová pěst (TV film)
1979 Lišaj smrtihlav (TV film)
Nejmenší pomník (TV film)
Plášť pro vítr (TV film)
1976 Birlibán (TV film)
1974 Pokoj v suterénu (studentský film)
1973 Strach (studentský film)

TV seriály

1990 Pohádky pod lupou (TV seriál)
1987 Strom pohádek (TV seriál)
O perníkové chaloupce (E03)
1977 Pejsvídek a Medvísek (TV seriál)
1976 Borůvka a Kvítko (TV seriál)

TV pořady

1993 Televizní čítanka české literatury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace