foto

Martin Dušek

  • nar. 1978

Režijní filmografie

Filmy

2005 Dokumentálové (studentský film)

Dokumentární

2014 K oblakům vzhlížíme
2013 Český žurnál (TV seriál)
Parta Analog
2012 Ve znamení psa (TV film)
2011 Mein kroj (TV film)
2010 Ženy SHR (TV film)
2009 Vikingové z Brna (TV film)
2007 Poustevna, das ist Paradies!
2003 Mufíme si pomáhat

TV pořady

2009 Ano, šéfe! (TV pořad)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace