foto

Jayson Crothers

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Ghost and the Whale, The
2015 16 South
Amnesiac
Invoking 2, The
2014 Model Home
2013 Coldwater
Démoni vzpomínek
2012 One Hit from Home
2006 Sugar Creek Killer, The

TV seriály

2018 Chicago Fire (TV seriál)
The F Is For (S06E12)
Law of the Jungle (S06E11)
Slamigan (S06E10)
další epizody (6)
2017 Chicago Fire (TV seriál)
Down Is Better (S06E06)
Devil's Bargain (S06E05)
A Breaking Point (S06E04)
další epizody (19)
2016 Chicago Fire (TV seriál)
One Hundred (S05E08)
Lift Each Other (S05E07)
That Day (S05E06)
další epizody (21)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
2112 (S04E06)
Regarding This Wedding (S04E05)
Your Day Is Coming (S04E04)
další epizody (10)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
Arrest in Transit (S03E09)
Apologies Are Dangerous (S03E04)
One More Shot (S02E21)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace