foto

Tomáš Baldýnský

  • nar. 4.8.1972 (46 let)
    Rakovník, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Choking Hazard
1998 Byl jsem mladistvým intelektuálem

TV seriály

2016 Kosmo (TV seriál)
Sumec nemá kníry (E01)
2013 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Rakovina (S05E16) - a.z.
2009 Comeback (TV seriál)
Rozzvod (S01E24)
2008 Comeback (TV seriál)
Sliby chyby (S01E13)

TV pořady

2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2009 Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Q (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Stůj nebo střelím (S01E29)
Prásk! (S01E20)
Helena (TV seriál)
Nezvaný host (S01E13)
Už se nikdy nebudeme hádat (S01E11)
Rozvod (S01E09)
další epizody (10)
2011 Comeback (TV seriál)
Slepák (S02E21)
Snad to vyjde příště (S02E20)
Francouzská restaurace (S02E19)
další epizody (12)
2010 Comeback (TV seriál)
Křik kormorána (S02E09)
Bejk (S02E08)
Sbohem, Káhiro! (S02E07)
další epizody (9)
2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Absťák (S01E28)
další epizody (14)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Taneční (S01E15)
Simonina volba (S01E14)
další epizody (16)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
2011 Comeback (TV seriál)
Slepák (S02E21)
Snad to vyjde příště (S02E20)
Francouzská restaurace (S02E19)
další epizody (12)
2010 Comeback (TV seriál)
Křik kormorána (S02E09)
Bejk (S02E08)
Sbohem, Káhiro! (S02E07)
další epizody (9)
2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Absťák (S01E28)
další epizody (14)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Taneční (S01E15)
Simonina volba (S01E14)
další epizody (16)

Režijní filmografie

Dokumentární

2003 Mufíme si pomáhat

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace