foto

Tomáš Baldýnský

  • nar. 4.8.1972 (47 let)
    Rakovník, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Choking Hazard
1999 Byl jsem mladistvým intelektuálem

TV seriály

2020 Láska v čase korony (TV seriál)
Změna plánů (E01)
2016 Kosmo (TV seriál)
Sumec nemá kníry (E01)
2013 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Rakovina (S05E16) - a.z.
2009 Comeback (TV seriál)
Rozzvod (S01E24)
2008 Comeback (TV seriál)
Sliby chyby (S01E13)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Láska v čase korony (TV seriál)
Není nutno (E02)
Změna plánů (E01)
Poldové a nemluvně (TV seriál)
Tři králové (E13)
Evina nevina (E12)
Čumáček to zařídí (E11)
další epizody (13)
2016 Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Stůj nebo střelím (S01E30)
Prásk! (S01E21)
Helena (TV seriál)
Nezvaný host (S01E13)
Už se nikdy nebudeme hádat (S01E11)
Rozvod (S01E09)
další epizody (10)
2011 Comeback (TV seriál)
Slepák (S02E21)
Snad to vyjde příště (S02E20)
Francouzská restaurace (S02E19)
další epizody (12)
2010 Comeback (TV seriál)
Křik kormorána (S02E09)
Bejk (S02E08)
Sbohem, Káhiro! (S02E07)
další epizody (9)
2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Absťák (S01E28)
další epizody (14)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Taneční (S01E15)
Simonina volba (S01E14)
další epizody (16)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Láska v čase korony (TV seriál)
Není nutno (E02)
Poldové a nemluvně (TV seriál)
Tři králové (E13)
Evina nevina (E12)
Čumáček to zařídí (E11)
další epizody (13)
2016 Kosmo (TV seriál)
Triumf (E05)
Řekl někdo kočička? (E04)
Smrt docenta (E03)
další epizody (5)
2011 Comeback (TV seriál)
Slepák (S02E21)
Snad to vyjde příště (S02E20)
Francouzská restaurace (S02E19)
další epizody (12)
2010 Comeback (TV seriál)
Křik kormorána (S02E09)
Bejk (S02E08)
Sbohem, Káhiro! (S02E07)
další epizody (9)
2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Krev, pop a slzy (S01E29)
Absťák (S01E28)
další epizody (14)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Taneční (S01E15)
Simonina volba (S01E14)
další epizody (16)

Režijní filmografie

Dokumentární

2003 Mufíme si pomáhat

Host

TV pořady

2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2009 Anno 2008 - 15 let TV Nova (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
Q (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)