foto

Tacujuki Nagai

  • nar. 24.1.1976 (43 let)
    prefektura Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Her Blue Sky
2015 Kokoro ga sakebitagatterunda.
2013 Gekidžóban Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai.
2011 Toradora! Bentō no gokui
2008 Kaitō tenshi Twin Angel

TV seriály

2016 Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
2015 Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
2013 Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
2012 Ano nacu de matteru (TV seriál)
2011 Ano hi mita hana no namae o bokutači wa mada širanai. (TV seriál)
2009 Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
Toradora! (E25)
Kokuhaku (E24)
Susumu Beki Michi (E23)
další epizody (12)
2008 Toradora! (TV seriál)
Ōhashi Kōkō Bunkasai (Kōhen) (E13)
Ōhashi Kōkō Bunkasai (Chūhen) (E12)
Ōhashi Kōkō Bunkasai (Zenpen) (E11)
další epizody (13)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Idolmaster Xenoglossia (TV seriál)
2006 Hačimicu to Clover II (TV seriál)
2005 Mai-Otome (TV seriál)
Med a čtyřlístek (TV seriál)
Mušiši (TV seriál)
2004 Mai-HiME (TV seriál)
2003 Džúbei ninpúčó: Rjúhógjoku hen (TV seriál)
2002 G-on Riders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky