foto

Roberto Patino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Fear Street
2014 Nepohodlný svědek

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
Vanishing Point (S02E09)
Virtu e Fortuna (S02E03)
2015 Mistr popravčí (TV seriál)
Francouzská krysa (E09)
Zkouška početí (E05)
2014 Zákon gangu (TV seriál)
What a Piece of Work Is Man (S07E09)
Some Strange Eruption (S07E05)
2013 Zákon gangu (TV seriál)
Los Fantasmas (S06E08)
The Mad King (S06E05)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Small World (S05E06)
2011 Prime Suspect (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace