foto

Judith Baribeau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Isla Blanca
Les Nôtres
2018 Zlá královna (TV film)
2015 Zakázaná komnata
2014 Petite reine, La
2013 Still Life: A Three Pines Mystery (TV film)
2012 Les 5 ans de Félix
Omertà
Smrtící naděje (TV film)
Sullivan's Applicant
2011 Alone with Mr. Carter
Monsieur Lazhar
2010 Australská apokalypsa
Dokonalý učitel (TV film)
2009 Lucidité passagère
2006 Krutá pravda (TV film)
2005 Zločiny z vášně (TV film)
2004 Hlava v oblacích
Zloděj životů
2003 The Favourite Game

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Stranger Calling (S01E05)
2017 Béliveau (TV seriál)
The Disappearance (TV seriál)
District 31 (TV seriál)
Episode 51 (S02E51)
Episode 49 (S02E49)
Episode 47 (S02E47)
další epizody (18)
2015 Mémoires vives (TV seriál)
Episode 18 (S03E18)
Episode 17 (S03E17)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (4)
2014 Au secours de Béatrice (TV seriál)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
Mémoires vives (TV seriál)
Episode 21 (S02E21)
2013 30 Vies (TV seriál)
Episode 60 (S05E60)
Episode 59 (S05E59)
Episode 58 (S05E58)
další epizody (60)
2010 Mauvais Karma (TV seriál)
Trauma (TV seriál)
2009 Les Hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
Vampires ou bon samaritain (S04E05)
Les Envahisseurs (S04E02)
2008 Lance et compte: Le grand duel (TV seriál)
2006 Rumours (TV seriál)
2005 Vice Caché (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Les Nôtres

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky