foto

Judith Baribeau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zlá královna (TV film)
2015 Zakázaná komnata
2014 Temps des roses, Le
2013 Still Life: A Three Pines Mystery (TV film)
2012 Les 5 ans de Félix
Omertà
Smrtící naděje (TV film)
Sullivan's Applicant
2011 Alone with Mr. Carter
Monsieur Lazhar
2010 Australská apokalypsa
Dokonalý učitel (TV film)
2009 Lucidité passagère
2006 Krutá pravda (TV film)
2005 Zločiny z vášně (TV film)
2004 Hlava v oblacích
Zloděj životů
2003 Favourite Game, The

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Stranger Calling (S01E05)
2017 The Disappearance (TV seriál)
2014 Les Jeunes Loups (TV seriál)
2011 30 Vies (TV seriál)
2010 Mauvais Karma (TV seriál)
Trauma (TV seriál)
2008 Lance et compte: Le grand duel (TV seriál)
2006 Les hauts et les bas de Sophie Paquin (TV seriál)
Rumours (TV seriál)
2005 Vice Caché (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2003 3 x rien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace