foto

Egil Birkeland

  • nar. 27.10.1964 (55 let)
    Sandefjord, Vestfold, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Now It's Dark
2013 V říši divů
2012 Téměř chlap
2000 De 7 dødssyndene

TV seriály

2017 Seveřané (TV seriál)
Poslední domino (S02E06)
Thing (S02E05)
Odplata (S02E04)
další epizody (6)
2016 Seveřané (TV seriál)
Souboj (S01E06)
Obležení (S01E05)
Návrat domů (S01E01)
2014 Trio (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky