foto

Veronika Zelníčková

  • nar. 1.10.1993 (25 let)
    Praha, Česko

Biografie

Veronika Zelníčková je začínající zpěvačka a herečka. Narodila se 1.10.1993 v Praze, pochází z umělecké rodiny. Už od dětství se věnuje zpěvu, tanci a herectví. V sedmi letech začala jezdit na Letní hereckou školu, pod záštitou agentury A-casting, kde se v těchto oborech začala vzdělávat. 

Svoji první menší roli získala ve 12 letech v seriálu  Ordinace v růžové zahradě, později dostala hlavní roli v divadle Semafor v muzikále Bílý Motýl (režie : Renata Suchánková) a měla za sebou mnoho pěveckých akcí.

Už na Základní škole, začala soukromě navštěvovat herečku a profesorku Kateřinu Vlkovou, která ji připravovala na přijímačky na konzervatoř. V roce 2009 se dostala na Státní Konzervatoř v Praze, obor: hudebně dramatický. Během studia spolupracovala se Zdeňkem Style Hrubým s kterým nazpívala několik singlů.

Objevila se v seriálech Gympl s (r)učením omezeným v roli Kamily a také v seriálu Cesty domů II v roli Zuzany Klepáčové po boku herce Radúze Máchy.

Momentálně se objevuje v muzikálech v Praze a Plzni. Je zpěvačkou melodic-metalové kapely ANACREON, které se naplno věnuje.

V1970

Herecká filmografie

Filmy

2009 Mona Lisa (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Rodinné vztahy (TV seriál)
Modrý kód (TV seriál)
Přežít Nonstop (S02E47)
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
Porod (E02)
Dárek (E01)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Milionář z tělocvičny (S03E26)
Trojka z chování (S03E24)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Česko Slovenská SuperStar (TV pořad)
2008 Rodina a já (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace