foto

Seth Adkins

  • nar. 30.10.1989 (31 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2014 50 k 1
Za hranici
2013 Naši a já
The Odd Way Home
2011 Tady to musí být
2010 Privileged
2009 Becoming Eduardo
2007 Pirate Camp
2005 Špatné zprávy pro Medvědy
2004 Opičí agent
2003 The Failures
Vítr v srdci (TV film)
2002 Paranormal Girl (TV film)
2000 Geppetto (TV film)
Odloučené dítě (TV film)
1999 Malí géniové
Pirates of the Plain
The Promise (TV film)
1998 Maffiósso
1997 Především nikomu neublížím (TV film)
Stir
Titanic

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
Wexler v. Goodman (S05E06)
2015 Poslové (TV seriál)
Probuzení (E01)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Zatracená smůla (S01E03)
2009 Havárie (TV seriál)
No Matter What You Do (S02E06)
You, I'll Be Following (S02E05)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
U ledu (S03E19)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
A Good Day (S06E17)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Obojek smrti (S01E02)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Plný dům (S01E10)
1998 Chameleon (TV seriál)
Mlčení (S02E16)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Když se štěstí unaví (S03E13)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Small Talk (TV seriál)

Dokumentární

1999 Karen Black: Actress at Work

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky