foto

Benjamin Guedj

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Billy a Buddy 2
2014 Libre et assoupi
2009 Švihák ajťák
2005 Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
1999 Chico notre homme à Lisbonne

TV seriály

2009 Déformations professionnelles (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)

TV pořady

1995 Juste pour rire (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Libre et assoupi

TV seriály

2009 Déformations professionnelles (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky