foto

William Gibson

  • nar. 17.3.1948 (70 let)
    Conway, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Johnny Mnemonic

TV seriály

2000 Akta X (TV seriál)
Z pohledu střelce (S07E13)
1998 Akta X (TV seriál)
Vypínač (S05E11)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2019 Pattern Recognition - kniha
1998 Lovci mozků - povídka
1995 Johnny Mnemonic - povídka
1993 Tomorrow Calling (TV film) - povídka

Herecká filmografie

Filmy

2001 Mon amour mon parapluie

TV seriály

1993 Akta X (TV seriál)
Divoké palmy (TV seriál)

Dokumentární

2017 One Life No Regrets
2014 Real History of Science Fiction, The (TV seriál)
2010 Window Looking In, A (TV seriál)
2002 Cyberman
2001 Filmography (TV seriál)
2000 No Maps for These Territories
1995 Making of 'Johnny Mnemonic' (TV film)
1993 Brave New Worlds: The Science Fiction Phenomenon (TV film)
1990 Cyberpunk
1989 Decade (TV film)

TV pořady

2007 Webnation (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
1998 The X-Files Movie Special (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace