foto

Adrian Hodges

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Dobrodružství ze Země Nezemě (TV film)
The Go-Between (TV film)
2012 Labyrint (TV film)
2011 Můj týden s Marilyn
2007 History of Mr Polly, The (TV film)
Záhady Sally Lockhartové - Stín na severu (TV film)
2006 Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři (TV film)
2001 The Hunt (TV film)
Ztracený svět (TV film)
2000 Lorna Doone (TV film)
1999 David Copperfield (TV film)
1998 Nebe na zemi (TV film)
1997 Metroland
1994 Tom a Viv
1992 The Bridge
1991 Tell Me That You Love Me (TV film)

TV seriály

2016 Tři mušketýři (TV seriál)
We Are the Garrison (S03E10)
The Prize (S03E09)
Prisoners of War (S03E08)
další epizody (10)
2015 Tři mušketýři (TV seriál)
Soud a trest (S02E10)
Obvinění (S02E09)
Marnotratný otec (S02E08)
další epizody (9)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Dobrý voják (S01E04)
Dokonalý trik (S01E02)
další epizody (4)
2012 13 Steps Down (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Slavnost (S01E10)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
1998 Amongst Women (TV seriál)
Jump, The (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace