foto

Relja Bašić

  • nar. 14.2.1930
    Zagreb, Chorvatsko, Jugoslávie
  • zem. 7.4.2017 (87 let)
    Zagreb, Chorvatsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Ispod crte
1999 Transatlantik
1998 Kanjon opasnih igara
1997 Puska za uspavljivanje
Čudnovate zgode šegrta Hlapića
1994 Between Zaghlul and Zaharias
Internationale Zone
1993 Kontesa Dora
1991 Carobna tikva
Papežem proti své vůli
Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1990 Captain America
Ljeto za sjecanje
1989 Pouze další tajemství (TV film)
1988 Rudý konec
Tako se kalio čelik
Vila Orchidea
1987 Magic Snowman, The
Secondo Ponzio Pilato
1986 Bal na vodi
Nägel mit Köpfen
1985 Anticasanova
Ljubavna pisma s predumisljajem
Wallenberg: A Hero's Story (TV film)
Čelní zásah
1984 Eläköön, itsemurhaaja
Memed My Hawk
Rani snijeg u Münchenu
1982 Kiklop
Táta na neurčito
1981 Niemandsland (TV film)
Visoki napon
1980 Alpensaga - Ende und Anfang (TV film)
Čekatel na životní příležitost
1979 Usporeno kretanje
1978 Ljubica
Paní ministrová (TV film)
Svěcení jara
1977 Ne naginji se van
1976 Říše zkázy
1975 Kuca
Poslednja utrka
1974 Crna lista (TV film)
Podezření trvá
1973 Diogenes (TV film)
Kuzis stari moj
Little Mother
Pjegava djevojka
Pátá ofenzíva: Bitva o Sutjesku
1972 Lov na jelene
Valter brani Sarajevo
1971 Krátká noc skleněných panenek
1970 Gott mit uns
Jak to chodí u Šafránků
Put u raj
Togetherness
1969 Divlji andjeli
Michael Kohlhaas
Most
Nedjelja
Operace komanda Orel
Pozdravi Mariju
Sedmina
1968 Mám dvě mámy a dva táty
Plameny nad Jadranem
1967 Crne ptice
Hasanaginica
Posalji coveka u pola dva
1966 Rondo
1965 Covik od svita
Tonkina jedina ljubav (TV film)
1963 Zenidba gospodina Marcipana
1957 Dívka ze saliny
1956 Opsada
1955 Milijuni na otoku
1954 Koncert

TV seriály

1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Die Bazooka-Bande (S02E05)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Fortunes of War (TV seriál)
Generál (TV seriál)
1986 Lenz oder die Freiheit (TV seriál)
Race for the Bomb (TV seriál)
1985 Mussolini: The Untold Story (TV seriál)
Mustan Lohikäärmeen salaisuus (TV seriál)
1984 Inspektor Vinko (TV seriál)
1983 Kiklop (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)
1978 Punom parom (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1975 Sie kommen aus Agarthi (TV seriál)
Život je lep (TV seriál)
1974 Místo činu (TV seriál)
Acht Jahre später (S01E39)
1973 Pozorište u kući 2 (TV seriál)

Dokumentární

1968 Nedelja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky