foto

Damian Bromley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Plivu na váš hrob 2
2005 Smrt po internetu

TV seriály

2020 Prokletá (TV seriál)
2019 Na mušce (TV seriál)
Desperate Times (S02E04)
The Hungry Caterpillar (S02E03)
2017 Will (TV seriál)
Once, Bright Angel (E10)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Pán času (TV seriál)
Knock Knock (S10E04)
Thin Ice (S10E03)
2015 Da Vinciho démoni (TV seriál)
La Confessione Della Macchina (S03E08)
Alis Volat Propriis (S03E07)
The Labrys (S03E04)
další epizody (4)
2012 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (8)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
2010 Protiúder (TV seriál)
Afghanistan - Part 2 (S01E06)
Afghanistan - Part 1 (S01E05)
Pán času (TV seriál)
Z masa a kamene (S05E05)
Čas andělů (S05E04)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S09E08)
Epizoda 7 (S09E07)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S08E07)
Epizoda 6 (S08E06)
2008 MI5 (TV seriál)
Epizoda 6 (S07E06)
Epizoda 5 (S07E05)
Epizoda 2 (S07E02)
další epizody (4)
2007 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S06E10)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 6 (S06E06)
další epizody (6)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
Epizoda 9 (S05E09)
Epizoda 2 (S05E02)
další epizody (4)
2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky