foto

Collin Wilcox Paxton

  • nar. 14.2.1935
    Cincinnati, Ohio, USA
  • zem. 14.10.2009 (74 let)
    Highlands, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 The Chester Story
1998 Vražedný virus (TV film)
1997 Půlnoc v zahradě dobra a zla
1996 Plačící dítě (TV film)
Zvrácená touha (TV film)
1995 Dobrodružství Augusta Kinga
Psí život
Smrt v malých dávkách (TV film)
1994 Christy (TV film)
1993 Portrét (TV film)
1991 Divoký květ (TV film)
1987 Bludičky (TV film)
1985 Marie
1979 Under This Sky (TV film)
1978 Rainy Day, A
Čelisti II
1977 9/30/55
1975 The Lives of Jenny Dolan (TV film)
1974 Autobiography of Miss Jane Pittman, The (TV film)
Cry in the Wilderness, A (TV film)
1973 Man Who Could Talk to Kids, The (TV film)
1971 Jump
1970 Hlava 22
Revolucionář
The Baby Maker
1968 Name of the Game Is Kill, The
Sound of Anger, The (TV film)
1962 Jako zabít ptáčka
1953 Twice Upon a Time

TV seriály

2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál) - a.z.
Dobrodinec (S02E03) - a.z.
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1994 Christy (TV seriál)
1977 Hunter (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Osudné cvičení (S04E01)
1972 Banyon (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1964 The Twilight Zone (TV seriál)
Number Twelve Looks Just Like You (S05E17)
1963 Temple Houston (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace