foto

Danny Midwinter

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 It's a Lot
2012 Interview se zabijákem
Magnificent Eleven, The
2011 Landscape of Lies, A
2010 Dead Cert
Freight
Just for the Record
2009 Anakonda 4: Cesta krve (TV film)
Harsh Life of Veronica Lambert, The
Poslední noc
2007 Rise of the Footsoldier
2006 Černovous (TV film)
2001 Kiss Kiss (Bang Bang)
Zkurvená existence
Z pekla
2000 Out of Depth
1999 Human Traffic
Please!
1998 Fast Food
1997 Supply & Demand (TV film)
The Ice House (TV film)

TV seriály

2013 Atlantis (TV seriál)
2011 Borgiové (TV seriál)
Umění války (S01E08)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Kořist (S01E11)
2004 Moře duší (TV seriál)
2003 Family (TV seriál)
Murphy's Law (TV seriál)
2002 Dinotopie (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 Beech Is Back (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Dream Team (TV seriál)
Chalk (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 This Life (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Starověký Řím: Vzestup a pád impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace