foto

John Leyton

  • nar. 17.2.1939 (81 let)
    Frinton-On-Sea, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Telstar: The Joe Meek Story
2005 Říkejte mi Kubrick
1981 Dangerous Davies: The Last Detective (TV film)
1976 Fern, the Red Deer
Schizo
1969 Krakatoa, na východ od Jávy
1968 Legend of Silent Night, The (TV film)
1966 Idol, The
1965 Von Ryanův Expres
1964 Every Day's a Holiday
Pušky v Batasi
1963 Velký útěk
1962 Jazzová revue
1959 I'm All Right Jack
Nebezpečí mezi námi

TV seriály

1984 Poldové (TV seriál)
1978 Send in the Girls (TV seriál)
1974 Nearly Man, The (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1961 Discs a Go-Go (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

2014 A Life in the Death of Joe Meek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky