foto

Leo Riuttu

  • nar. 5.6.1913
    Tampere, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 4.8.1989 (76 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Veturi (divadelní záznam)
1977 Teatterituokio: Asiantuntijat (TV film)
1974 Yksipäinen köysi (TV film)
1973 Isä (TV film)
1972 Elämisen tekniikka (TV film)
1971 Varo, autuas (TV film)
1970 Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
Teatterituokio: Konditoria Myriam (TV film)
1969 Oikeusjuttu (TV film)
Teatterituokio: Esimies (TV film)
1968 Jännitysnäytelmä: Leikki tulella (TV film)
Lude (TV film)
1967 Kahden maanantain muisto (TV film)
Oppenheimerin tapaus (TV film)
Sodan ja rauhan äänet (TV film)
1966 Egyptiläinen kuvapatsas (TV film)
Johan nyt on markkinat!
Lokki (TV film)
1965 Antakaa ihmisen elää (TV film)
Doña Diana (TV film)
Laululintunen (TV film)
Purasen häät (TV film)
Viipurilaisen iltapäivä (TV film)
1964 Miten haluatte (TV film)
1963 Aamiainen sotakentällä (TV film)
Marie Octobre (TV film)
Omena putoaa (TV film)
Pokkasakki (TV film)
Teatterituokio: Kohtalon mies (TV film)
Virhelaskelma (TV film)
1962 Elämä on unta (TV film)
1961 Kihlaus (TV film)
Kultainen vasikka
Merihevonen (TV film)
Miljoonavaillinki
Olin nahjuksen vaimo
Paljon melua tyhjästä (TV film)
Pikku Pietarin piha
Tähdenlento (TV film)
1960 Ida Aalbergin ja Lauri Kivekkään häät (TV film)
Iloinen Linnanmäki
Novellin ja näytelmän mestari (TV film)
Omyl komisaře Palmua
Skandaali tyttökoulussa
1959 Rippiaitta (TV film)
1958 Sven Tuuva
Už nikdy nebude zítra
Äidittömät
1957 Herra Sotaministeri
Miriam
Syntipukki - vyp.
1956 Lain mukaan
Něco v člověku
Ratkaisun päivät
Silja - nuorena nukkunut
1955 Kukonlaulusta kukonlauluun
Lähellä syntiä
Minä ja mieheni morsian
Neznámý voják
Pastori Jussilainen
1954 "Minäkö isä!"
Hilman päivät
Kunnioittaen
Leena
Olemme kaikki syyllisiä
Onnelliset
Pessi ja Illusia - vyp.
Putkinotko
Taikayö
1953 Alaston malli karkuteillä
Siltalan pehtoori
Varsovan laulu
1952 "Jees, olympialaiset", sanoi Ryhmy
Hän tuli ikkunasta
Omena putoaa
Radio tulee hulluksi
Salakuljettajan laulu
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
1951 Huolien teillä
Kuisma ja Helinä
Kvinnan bakom allt
Sadan miekan mies
1950 Katarina kaunis leski
Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
1949 Kanavan laidalla
Professori Masa
1948 Ruusu ja kulkuri
1946 "Minä elän"

TV seriály

1978 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Hylätty tarjous (E02)
Tuntematon diplomaatti (E01)
1971 Eeva (TV seriál)
Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1965 Pentti Siimes (TV seriál)
1960 Pakinateatteri (TV seriál)

Dokumentární

1963 Kirjailijan kaksi elämänpiiriä - vyp.
1957 Kuinka draama syntyy
1955 Tuntemattoman sotilaan tekijä: Väinö Linna - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky