foto

Mauno Hyvönen

  • nar. 8.10.1925 (94 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1989 Auto 944 (TV film)
1987 Lampola (TV film)
1984 Kiihtyy, kiihtyy (TV film)
1983 Mitä kuuluu, Meier? (TV film)
1982 Tyly rakkaus (TV film)
1980 Rippipuvut (TV film)
1979 Varttitunti Enkelin Seurassa (TV film)
1978 Perintö (TV film)
1977 Hiiriä ja ihmisiä (TV film)
Minna (TV film)
1976 Elävä vai kuollut (TV film)
Salaperäinen vieras (TV film)
1975 Muuttolintu (TV film)
Taiteen tuote (TV film)
1974 Kun lesket lempivät (TV film)
1972 Pois alta akkavalta (TV film)
Vassa Zeleznova (TV film)
1971 Aja hitosti (TV film)
Vanja-eno (TV film)
1970 Onneksi on rahaa (TV film)
1969 Koneitten murskaajat (TV film)
Paavo (TV film)
1968 Juuret (TV film)
Käärme paratiisissa (TV film)
1967 18. kerroksen hissi (TV film)
Don Juan tulee sodasta (TV film)
Mies joka ei voi nukkua (TV film)
1966 Hyviä ihmisiä (TV film)
Veli ja sisar (TV film)
Viikon kahdeksas päivä (TV film)
1965 Cul-de-Sac (TV film)
Kapalolapsi (TV film)
Lähimmäinen (TV film)
Pedon kuva (TV film)
Ruotsalainen tulitikku (TV film)
Uneton yö (TV film)
1964 Eversti Chabert (TV film)
Kuukausi maalla (TV film)
Rakkaus iltakävelyllä (TV film)
Syrjähyppy (TV film)
1963 Herra Oblomov (TV film)
Lavean tien laki (TV film)
Varas (TV film)
1962 Juurakon Hulda (TV film)
Nimetön tähti (TV film)
Puutarhuri Pohjantähti (TV film)
1961 Varjot (TV film)

TV seriály

1967 Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Hiiriä ja ihmisiä (TV film)
1966 Hyviä ihmisiä (TV film)
Viikon kahdeksas päivä (TV film)
1964 Eversti Chabert (TV film)
1963 Herra Oblomov (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1980 Rippipuvut (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky