foto

Gregor Bloéb

  • nar. 3.1.1968 (51 let)
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vier zauberhafte Schwestern
2019 Billy Kuckuck - Eine gute Mutter (TV film)
Der Auftrag (TV film)
Tatort - Maleficius (TV film)
2018 Billy Kuckuck - Margot muss bleiben! (TV film)
Vraždy u jezera: Čtvrtá oběť (TV film)
2017 Anna Fucking Molnar
2016 König Laurin
Schweinskopf al dente
Země zločinu: Smrt za noci svatojánské (TV film)
2015 Halbe Brüder
2014 Tatort: Weihnachtsgeld (TV film)
2013 Im weißen Rössl - Wehe Du singst!
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Kalif Storch (TV film)
Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
2011 Die Landärztin - Schicksalswege (TV film)
Mord in bester Gesellschaft - Der Fluch der bösen Tat (TV film)
2010 Die Landärztin - Um Leben und Tod (TV film)
Utajená láska (TV film)
2009 Die Landärztin - Schleichendes Gift (TV film)
Ein starkes Team - Geschlechterkrieg (TV film)
Vzrušující víkend (TV film)
2008 Die Landärztin - Ein neues Leben (TV film)
Jeden a půl rytíře
2007 Die Landärztin - Aus heiterem Himmel (TV film)
Die Landärztin - Der Vaterschaftstest (TV film)
Free Rainer
Muttis Liebling (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Die Landärztin - Diagnose Tollwut (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Rumpelstilzchen – Auf Wache im Märchenwald
Oko medvěda
Polizeiruf 110 - Mit anderen Augen (TV film)
2005 Die Landärztin (TV film)
Rufer, der Wolf (TV film)
2004 Místo činu: Strážce pramene (TV film)
Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
Sex & mehr (TV film)
Žralok útočí (TV film)
2003 Herz ohne Krone (TV film)
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
Smrtelné vydírání (TV film)
Vražedný odpočet (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Na plnej plyn
Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
2001 Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Místo činu: Elvis žije (TV film)
Nachtfalter
Nichts wie weg (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
Případy profesora Capellariho: Falešní přátelé (TV film)
Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Hart im Nehmen (TV film)
Něžný vrah (TV film)
O Palmenbaum (TV film)
Smrt z lásky (TV film)
1999 Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Tatort - Kriegsspuren (TV film)
1998 Fever
Joint Venture
Single Bells (TV film)
1997 Heimlichkeiten (TV film)
Zrádná blízkost (TV film)
1993 Morlock - König Midas (TV film)
1991 Moving

TV seriály

2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
2008 Maja (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Alles außer Sex (TV seriál)
Polly Adler (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Vražda ve zpovědnici (S12E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
Ideální svět (S05E02)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad)
Ring frei für die Speedgang (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky