foto

Gregor Bloéb

  • nar. 3.1.1968 (52 let)
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Billy Kuckuck - Aber bitte mit Sahne! (TV film)
Vier zauberhafte Schwestern
2019 Billy Kuckuck - Eine gute Mutter (TV film)
Der Auftrag (TV film)
Tatort - Maleficius (TV film)
2018 Billy Kuckuck - Margot muss bleiben! (TV film)
2017 Anna Fucking Molnar
2016 König Laurin
Schweinskopf al dente
2015 Halbe Brüder
2014 Tatort: Weihnachtsgeld (TV film)
2013 Im weißen Rössl - Wehe Du singst!
2012 Die ProSieben Märchenstunde: Kalif Storch (TV film)
Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
2010 Utajená láska (TV film)
2009 Vzrušující víkend (TV film)
2008 Jeden a půl rytíře
2007 Free Rainer
Muttis Liebling (TV film)
Zajíček bez oušek
2006 Die ProSieben Märchenstunde: Rumpelstilzchen – Auf Wache im Märchenwald
Oko medvěda
Polizeiruf 110 - Mit anderen Augen (TV film)
2005 Rufer, der Wolf (TV film)
2004 Místo činu: Strážce pramene (TV film)
Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
Sex & mehr (TV film)
Žralok útočí (TV film)
2003 Herz ohne Krone (TV film)
Nejlepší z gladiátorů (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
Smrtelné vydírání (TV film)
Vražedný odpočet (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Na plnej plyn
Polizeiruf 110 - Um Kopf und Kragen (TV film)
2001 Jetzt bringen wir unsere Männer um (TV film)
Místo činu: Elvis žije (TV film)
Nachtfalter
Nichts wie weg (TV film)
Polizeiruf 110 - Gelobtes Land (TV film)
Čtyři mořské panny a svatba (TV film)
2000 Hart im Nehmen (TV film)
Něžný vrah (TV film)
O Palmenbaum (TV film)
Smrt z lásky (TV film)
1999 Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Tatort - Kriegsspuren (TV film)
1998 Fever
Joint Venture
Single Bells (TV film)
1997 Heimlichkeiten (TV film)
Zrádná blízkost (TV film)
1993 Die Piefke-Saga - Die Erfüllung (TV film)
Morlock - König Midas (TV film)
1991 Moving
1990 Die Piefke-Saga - Das Geschäft (TV film)
Die Piefke-Saga - Der Skandal (TV film)
Die Piefke-Saga - Die Animation (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Smrt za noci svatojánské (E07)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Kinder des Sommers (E12)
Familiensachen (E11)
Die Letzten ihrer Art (E10)
další epizody (12)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Kurt Swoboda (S04E09)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Der Fluch der bösen Tat (E09)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Schicksalswege (E08)
2010 Venkovská lékařka (TV seriál)
Um Leben und Tod (E07)
2009 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schleichendes Gift (E06)
Správná dvojka (TV seriál)
Geschlechterkrieg (E42)
2008 Maja (TV seriál)
Polly Adler (TV seriál)
Die Entführung (E02)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Ein neues Leben (E05)
2007 Venkovská lékařka (TV seriál)
Der Vaterschaftstest (E04)
Aus heiterem Himmel (E03)
2006 Venkovská lékařka (TV seriál)
Diagnose Tollwut (E02)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Künstlerpech (S01E06)
Alles außer Sex (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Die Landärztin (E01)
Big Ben (TV seriál)
Vražda ve zpovědnici (S12E01)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Léčka u baru (S08E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Falešní přátelé (E09)
2000 Big Ben (TV seriál)
Ideální svět (S05E02)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Otto Schenk: Porträt eines Unermüdlichen (TV film)

Divadelní záznam

2020 Jedermann (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad)
Ring frei für die Speedgang (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky