foto

Jevgenija Sviridova

  • nar. 1.2.1986 (34 let)
    Volgograd, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Korotkoje zamykanije
Sročnyj zakaz
2006 Vlkodav z kmene Šedých psů

TV seriály

2019 Jesť ňuansy (TV seriál)
2018 Něopalimyj Fenix (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staraja istorija (S16E38)
2017 Mentovskije vojny (TV seriál)
Pravo ubivať (S11E02)
Vertikal bezvlastija (S11E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Slučaj na probežke (S17E11)
2008 Univer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky