foto

Jewel Blanch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Against a Crooked Sky
Honorable Sam Houston, The (TV film)
1974 The Morning After (TV film)
1973 Kamufláž (TV film)
1972 Climb an Angry Mountain (TV film)
1970 Lassie: Well of Love (TV film)

TV seriály

1977 Fantasy Island (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace