foto

Casey Tibbs

  • nar. 5.3.1929
    Fort Pierre, South Dakota, USA
  • zem. 28.1.1990 (60 let)
    Ramona, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 More Wild Wild West (TV film)
1975 Breakheartský průsmyk
1972 Climb an Angry Mountain (TV film)
Junior Bonner
1969 Time for Dying, A
1966 Young Rounders, The
1965 Honáci
1961 A Thunder Of Drums
Tomboy and the Champ
1958 Wild Heritage
1956 Zastávka v Kansasu
1952 Bronco Buster

TV seriály

1971 The Waltons (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1955 Screen Directors Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1966 Born to Buck

Režijní filmografie

Filmy

1966 Young Rounders, The

Dokumentární

1966 Born to Buck

Host

TV pořady

1971 This Is Your Life (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1956 To Tell the Truth (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace