foto

Alan Carr

  • nar. 14.6.1976 (44 let)
    Weymouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alan Carr's Christmas Cracker (TV film)
2013 The Big Fat Quiz of the 80s (TV film)
2009 Narodil se Kristus Pán!
2007 The Big Fat Anniversary Quiz (TV film)

TV seriály

2016 National Treasure (TV seriál)
Episode 1 (E01)
The Big Fat Quiz of Everything (TV seriál)
2012 The Last Leg (TV seriál)

Dokumentární

2020 Secrets of the Driving Test (TV seriál) - vyp.
2013 Greatest Stand Up Comedians (TV film)
2011 Catherine Tate: Laughing at the Noughties (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
The Comedy Map of Britain (TV seriál)

Hudební videoklipy

2011 Take That & Fake That - Happy Now (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 The Big Fat Quiz of the Decade (TV pořad)
2019 Kylie's Secret Night (TV pořad)
RuPaul's Drag Race UK (TV pořad)
Shopping with Keith Lemon (TV pořad)
There's Something About Movies (TV pořad) - mod.
2018 The Great Celebrity Bake Off for SU2C (TV pořad)
2016 Alan Carr's Happy Hour (TV pořad)
2015 National Television Awards 2015 (TV pořad)
2012 The Big Fat Quiz of the 00s (TV pořad)
2010 The BRIT Awards 2010 (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
The BRIT Awards 2009 (TV pořad)
2008 The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
2007 The BRIT Awards 2007 (TV pořad)
2006 The Apprentice: You're Fired! (TV pořad)
The Best of the Worst (TV pořad)
The ONE Show (TV pořad)
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2002 Does Doug Know? (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Alan Carr's Happy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky